Indkøbskurv0Produkt(er)

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS program fra Anders Trust

Få 6-12-25 træningsprogrammet fra Anders Trust GRATIS

 

Træn alle tre typer af muskelfibre hurtigt og intest med dette nye træningsprogram.

Anders Trust lover: tid og motivation bliver ALDRIG et problem igen!

Hvis du vil have det nye 6-12-25 træningsprogram, som indeholder i alt fem tidseffektive og intense træningspas, der sørger for at du træner alle dine tre muskelfibertyper, så skriv dig op til Anders Trust og Trust Fitness' nyhedsbrev nedenfor, og få tilsendt programmet gratis idag!

"Jeg er sikker på at de fleste udmærket godt kender det; man følger et træningsprogram i noget tid, og det virker udmærket - lige indtil at man en dag pludselig står og mangler både tid og motivation til at fortsætte med det, og hvad skal man så gøre? Det problem agter jeg at komme til livs med mit nye 6-12-25 træningsprogram, som sørger for at du får trænet alle de tre muskelfibertyper, du har i kroppen, på hurtig og effektiv vis med i alt fem intense træningspas. Da mit indtryk netop er at der er så mange folk der døjer med både manglende tid og motivation, har jeg besluttet mig for at jeg vil give programmet ud gratis. Ja, den er god nok; kvit og frit! Alt du skal gøre er at tilmelde dig mit Trust Fitness nyhedsbrev ved at skrive dig op til det på min hjemmeside, og så sender jeg det til dig på mail med det samme! Jeg håber at du kan lide programmet, og jeg garanterer at du bliver udfordret, når du prøver det. Rigtig god træning derude!"

- Anders Trust, ejer og stifter af Team Trust Fitness

Nedenfor kan du se, hvad programmet har at byde på.

DAG 1: "PSYCHO FITNESS" BRYST-/SKULDERTRÆNING!

Opvarmning!

Ingen opvarmning her - men jeg anbefaler at du varmer dine skulderled op inden pres- og trækøvelser.

Du kan med fordel køre min "Prehab rutine" for at varme godt og grundigt op, og holde dine skuldre skadesfri!

2 runder er fint: vimeo.com/274582468

Øvelse 1: Pec Dec Chest Flies!

Metode: Statisk hold og dynamiske reps.

Formål: Maksimal pump og blodtilførsel til musklen.

4 sæt / 15-25 reps.

På den 1., 5. og den 15. rep, laver du et statisk hold på 10 sekunder.

PAUSE: maks. 1 minut!

Har du problemer med at få kontakt til brystet? Så er denne øvelse genial til dig!

10 sek. statisk hold på 1., 5. og 10. rep. Flex dit bryst alt hvad du kan mens du presser vægten ind mod hinanden!

Efter dit hold på 10. rep, udfører du 10 hurtige reps uden pause imellem! Selvom du pumper disse reps ud, skal hver eneste rep udføres med kvalitet!

Start let og øg vægten for hvert sæt! 4. og sidste sæt skal være så tungt at du knap nok kan få de sidste 10 reps uden at få hjælp fra en spotter.